Transport

TRANSPORT

 Na transport se u POLET-u od osnivanja obraća pažnja kao na jednu od glavnih delatnosti preduzeća. Naš vozni park se stalno modernizuje i proširuje, a u ovom trenutku se sastoji od 40 najsavremenijih VOLVO, Mercedes i MAN kamiona sa EURO-3, EURO-5 i EURO-6 motorima 4 kombi vozila Mercedes Sprinter. Sva vozila poseduju navigaciju i praćenje u tehnologiji GPRS-a.

Od nadgradnji tovarnog prostora imamo: 

      • Poluprikolice sa ceradom zapremine od 90 do 120 kubnih metara, ( detaljnije... )
      • Kamion sa prikolicom do 120 kubnih metara, ( detaljnije... )
      • Kombi vozila korisne nosivosti 1,1 i 1,25 tona, zapremine tovarnog prostora 14 i 15,5 metara kubnih. (detaljnije...

     Pored savremenih i tehnički ispravnih i opremljenih transportnih sredstava POLET raspolaže i izuzetnom ekipom prekaljenih vozača i timom stručnih i ambicioznih ljudi zaposlenih u dispečerskoj službi i špediciji, što sve skupa opravdava poverenje naših mnogobrojnih klijenata i daje garanciju brze i efikasne usluge transporta na bilo koju destinaciju u Evropi. Zaposleni su prošli obuku za profesionalnu osposobljenost organizatora prevoza za nacionalni i međunarodni teretni prevoz i stekli međunarodno priznate diplome IRU Akademije

Transport POLET je član Poslovnog udruženja međunarodnih drumskih prevoznika Srbije (Serbian Association of International Road Hauliers) "Međunarodni transport".

     Ako imate robu koju treba da uvezete, izvezete, prevezete ili imate vozila koja treba uposliti, obratite nam se.

     Opravdaćemo Vaše poverenje.

Telefon za kontakt za prevoz robe: 

+381 (0) 35 8 571 244 

email: transport@poletparacin.com

transport1